Kerstbomen

Bij ons heeft u de keuze uit een kunst kerstboom of een echte kerstboom (Nordmann). Hieronder lichten wij de verschillen tussen de bomen toe.

Kunst kerstboomKunst kerstboom

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en heel aantrekkelijk geprijsd geraakt. Door nu groot in te kopen kunnen wij u een prachtige aanbieding op basis van huur van één of meerdere kerstbomen. Zo huurt u al een kwalitatief hoogstaande kunstboom van 170cm voor slechts € 75,- . Klik hier voor onze huurtarieven

Echte kerstbomen; de Nordmann

Echte kerstbomen; de Nordmann

De Nordmann is door de jaren heen uitgegroeid tot de bestverkopende kerstboom van Nederland. En terecht. De bomen van dit ras worden namelijk gekenmerkt door perfecte symmetrie, een diepe kleur en mooie, volle takken. De takken zijn dik en sterk, waardoor de boom met mooie, grote versiering opgetuigd kan worden. De naalden aan de takken zijn mooi breed en aangenaam zacht. De naalden zijn voorzien van een dun natuurlijk waxlaagje waardoor de kerstbomen een mooie glans krijgen en niet uitdrogen. De geur van de Nordmann is subtiel waardoor de boom de perfecte keuze is voor mensen met een goede neus voor kerstsfeer.

Géén naalduitval

Veruit het belangrijkste voordeel van de Nordmann: de kerstbomen laten zeer weinig tot geen naalden vallen! De kerstboom blijft tot ver na de kerstdagen naaldvast en mooi groen. Die paar naalden die kunnen vallen zijn bovendien aangenaam zacht waardoor ze niet prikken.

Lees hier meer over het huren van Kerstbomen bij Kantoorgroen of neem direct contact met ons op!