Kerstbomen

Bij ons heeft u de keuze uit een kunstkerstboom of een echte kerstboom (Nordmann). Hieronder lichten wij de verschillen tussen de bomen toe.

Kunstkerstbomen:Kunst kerstboom

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en heel aantrekkelijk geprijsd. Door groot in te kopen kunnen wij u een prachtige aanbieding doen op basis van huur van één of meerdere kerstbomen. Zo huurt u al een prachtige kunstboom van 270 cm, geheel versierd, voor slechts € 285,- . Klik hier voor onze huurtarieven en klik hier voor ons bestelformulier.

Echte kerstbomen; de Nordmann:

Echte kerstbomen; de Nordmann

De Nordmann is door de jaren heen uitgegroeid tot de bestverkopende kerstboom van Nederland. En terecht. De bomen van dit ras worden namelijk gekenmerkt door perfecte symmetrie, een diepe kleur en mooie, volle takken. De takken zijn dik en sterk, waardoor de boom met mooie, grote versiering opgetuigd kan worden. De naalden aan de takken zijn mooi breed en aangenaam zacht. De naalden zijn voorzien van een dun natuurlijk waslaagje waardoor de kerstbomen een mooie glans krijgen en maar langzaam uitdrogen. De geur van de Nordmann is subtiel waardoor de boom de perfecte keuze is voor mensen met een goede neus voor kerstsfeer.

Géén naalduitval

Veruit het belangrijkste voordeel van de Nordmann: de kerstbomen laten zeer weinig tot geen naalden vallen! Geplaatst in een goede waterstandaard blijft de boom tot ruim na de kerstdagen naaldvast en mooi groen. Die paar naalden die kunnen vallen zijn bovendien aangenaam zacht waardoor ze niet prikken.

Lees hier meer over het huren van kerstbomen bij Kantoorgroen Noord-Holland of neem direct contact met ons op!