Kerstboom Huren

Versierde Kerstboom HurenNiets is zo gezellig als een versierde kerstboom met Kerst. Maar wie klaart dit jaarlijkse klusje? Een kerstboom uitzoeken, transporteren, versieren en na Nieuwjaar alles weer afbreken. Er komt nog heel wat bij kijken. Bij Kantoorgroen Noord-Holland kunt u eenvoudig een (versierde) kerstboom huren. Breng volop kerstsfeer in uw bedrijf met een prachtig gedecoreerde kerstboom met bijpassende kerstdecoratie, zonder dat het u veel tijd of geld kost. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voordelig een kerstboom huren

U kunt bij ons eenvoudig één of meerdere kerstbomen huren. Als praktische kunstboom of als een echte geurige Nordmann. Wij verhuren kerstbomen en komen deze voor u plaatsen en versieren. U hoeft hem alleen maar uit te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van verschillende typen kerstbomen in een ruime keuze aan maten en soorten. De bijpassende boomversiering en kerstversiering kunnen wij helemaal aan uw bedrijfsstijl aanpassen. Veel bedrijven besluiten jaarlijks om de complete bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uit te besteden.

Eenvoud en gemak

Waarom (zakelijk) een kerstboom huren? Het huren van een kerstboom is erg gemakkelijk. U brengt de kerstsfeer in uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle praktische zaken die hierbij komen kijken. Wij bezorgen, plaatsen en versieren de kerstboom en uw eventuele andere kerstdecoraties. Begin januari halen wij alles weer bij u op. U heeft er zelf geen omkijken naar en het bespaart u veel tijd. Zo gemakkelijk  gaat dat. Meer weten? Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@kantoorgroen.com!

Veilig en betrouwbaar

Een ander voordeel is dat u elk jaar weer voor een andere stijl of andere kleuren kunt kiezen en u hoeft zelf niet te zorgen voor de opslag van de materialen buiten de kerstperiode. Al onze kunstkerstbomen zijn brandwerend en voorzien van het verplichte brandveiligheidscertificaat. U kunt bij ons een luxe kerstboom huren en diverse bijpassende kerstdecoraties uitkiezen.

Het hele jaar rond

Natuurlijk is het ook mogelijk één van onze kunstkerstbomen te huren buiten de gewoonlijke kerstperiode. Hierbij valt te denken aan het gebruik van de boom als sfeervol decorstuk bij een school- of bedrijfsfeest, toneelvoorstelling of (vakantie)beurs. Prachtige kwaliteit dus gegarandeerd succes !!

Vul hier het bestelformulier in en wij doen de rest, zo wordt het vanzelf een Vrolijk Kerstfeest! Meer informatie over het huren van één of meerdere kerstbomen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht.