Kerstmis en evenementen

Kerstmis en Evenementen, Planten, Versiering, Beurzen

Kerstmis en Evenementen

Ieder jaar nemen de maanden november en december, naast uw vele dagelijkse verantwoordelijkheden, extra werk met zich mee. Er komt een kerstboom in de hal, bureaus en tafels worden verfraaid met een kerststukje, medewerkers en relaties worden door middel van een kerstgeschenk bedankt voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Een karwei als dit met Kerstmis en evenementen wil Kantoorgroen Noord-Holland u graag uit handen nemen.

 

Jubilea en gelegenheden

Maar ook bij andere gelegenheden kunt u een beroep doen op de decorateurs van Kantoorgroen Noord-Holland. Zo verzorgen wij smaakvolle arrangementen bij gelegenheden als Pasen, bedrijfsfeesten of jubilea.

Kerstmis en Evenementen, Planten, Versiering, BeurzenKerstmis en Evenementen, Pasen, Versiering, Beurzen

 

 

 

 

 

Beurzen en Presentaties

Kerstmis en Evenementen, Planten, Versiering, Beurzen

Al op vele beurzen en tentoonstellingen zijn wij verantwoordelijk geweest voor de decoratieve aankleding van stands en presentaties. Zo creëren wij, in samenwerking met uw pr-afdeling, een verzorgde en professionele uitstraling van uw bedrijf. Veel groen, of juist veel kleur; wij maken van elke bedrijfsomgeving, bij elke gelegenheid, een natuurlijk succes! Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!