Tuinonderhoud

TuinonderhoudKantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud

Alles in het leven heeft onderhoud nodig.  Ook uw mooi aangelegde tuin of bedrijfsterrein kan alleen representatief blijven als op gezette tijden aandacht besteedt wordt aan verzorging en herstel. Een fraai aangelegde bedrijfstuin kan binnen twee seizoenen meer dan de helft aan schoonheid inleveren bij het ontbreken van regelmatig en deskundig tuinonderhoud. Zwerfvuil, onkruid of een onverzorgde indruk van de tuin kan heel veel afbreuk doen aan de uitstraling en het imago van uw bedrijf en dat wilt u niet.

Vertrouwen

Kantoorgroen Noord-Holland is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor het tuinonderhoud van uw tuinen, groenstroken, parkeerterreinen en verhardingen rond bedrijfsgebouwen.

Als enthousiaste ervaren hoveniers kunt u ons inschakelen voor:

Kantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud–          Jaarrond tuinonderhoudKantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud

–          Onderhoudsabonnementen

–          Onderhoud tijdens bedrijfsvakanties

–          Voorjaar-, zomer- of winterbeurten

–          Veegwerk, zwerfvuil

Kantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud–          Hagen knippen en snoeiwerkKantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud

–          Maaien van grasvelden en taluds

–          Schonen van slootkanten en vijvers

–          All-round Onkruidbestrijding

–          Bestrijding van ziekten en plagen

 

Mollen

Kantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud, Mollen vangenKantoorgroen Noord Holland, Tuinonderhoud, Molen VangenEen, soms tweemaal per jaar worden wij pijnlijk geconfronteerd met de aanwezigheid van een of meerdere mollen in ons gazon. Een nijver exemplaar graaft wel tot 15 meter per dag. Bij deze tocht worden op regelmatige afstand grote zandhopen achtergelaten op ons zo mooie grastapijt. Deze molshopen zullen na verloop van tijd resulteren in ontsierende grote kale plekken in het gras. Schakel ons zo snel mogelijk in na het vermoeden dat er een mol actief is in uw gazon. Hoe eerder deze wildgraver door ons verwijderd wordt hoe minder schade u ondervindt van zijn werk !

Bel ons en ontvang binnen enkele dagen een prachtige aanbieding in een nieuw werk of een concurrerende aanbieding in ieder bestaand project.