Onkruidbestrijding

OnkruidOnkruidbestrijding

Onkruid is een van de grootste ergernissen van iedere tuinbezitter. Tijd voor professionele onkruidbestrijding door Kantoorgroen Noord Holland! Op de grond, in de tuin, op verhardingen, in gazons, overal begint de groei van onkruid. Het spreekwoord “Onkruid vergaat niet”  is niet voor niets bedacht.

 

 

OnkruidbestrijdingPrecies waar u het niet wilt !

Onkruid heeft weinig nodig om op te komen en te groeien en komt altijd op op plekken waar men het niet wil. Niet alleen tussen de mooie planten in uw fraai aangelegde kantoortuin maar ook tussen voegen van paden, parkeerterreinen en andere verhardingen vinden onkruidzaden een fijn plekje om te kiemen.

Passief en actief

OnkruidbestrijdingEen efficiënte aanpak kan het merendeel van de onkruidgroei voorkomen, toch blijft het nodig adequaat op te treden wanneer onkruid verschijnt. Wij zorgen voor een tijdig begin van de onkruidbestrijding. Passief, met gebruik van de meest moderne en veilige bestrijdingsmiddelen en methodes en actief, door middel van het klassieke wieden en schoffelen.

 

 

Op afroep of overeenkomst
Onkruidbestrijding

Vóór onze aanpak…

 Onkruidbestrijding

en erna ..!

Een onkruidvrije kantoortuin is een sieraad voor de omgeving. U zult verbaast staan als u hoort voor hoe weinig kosten wij heel veel resultaat voor u kunnen boeken. Wij werken ad-hoc (op afroep) maar u kunt ook kiezen voor continuïteit en zekerheid met een onderhoudsovereenkomst.