Aanleg en Renovatie

                                                                                                                  Aanleg en Renovatie, Tuinonderhoud, KantoorVisitekaartje

Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Anders gezegd: het is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast biedt een mooi aangelegde bedrijfstuin een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. U kunt heerlijk pauzeren met uw collega’s in de buitenlucht in een passende, gezonde en ontspannen omgeving.

gazon-aanleg-zodenGroot of Klein

Of het nu gaat om een kleine verandering, een aanleg en renovatie of een nieuwe tuin, we denken graag met u mee, hoe u dit kunt realiseren. Functionele bestrating, sierstraatwerk, houtconstructies, waterpartijen, klein metselwerk, verlichting, oplossen van hoogte verschillen, of juist het creëren daarvan, dit alles kunnen wij voor u verzorgen.

Hoge Kwaliteit

Als onderdeel van een samenwerkingsverband tussen verschillende uitvoerders in de aanleg- en onderhoudsbranche kunnen wij u alle gangbare werkzaamheden aanbieden op het gebied van bestratingen, aanleg, renovaties en onderhoud. Door deze manier van werken houden wij de kosten laag en bieden uitstekende service in combinatie met een gegarandeerd hoge kwaliteit.

Digital StillCameraAanleg en Renovatie

De werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren zijn het aanleggen of herstellen van tuinen, borders en gazons, bestratingen, tuinverlichting en tuinhuisjes, (dak)terrassen, parkeerterreinen, vijvers . Kantoorgroen Noord-Holland beschikt over de vakkennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan.

 

Contact

Bel ons en ontvang binnen enkele dagen een prachtige aanbieding in een nieuw werk of een concurrerende aanbieding in ieder bestaand project.