Kantoorplanten Huren Kopen of Leasen

Kantoorplanten Huren Kopen of LeasenVeelal wordt bij de aanschaf van kantoorbeplanting besloten tot koop. In veel gevallen de meest voordelige oplossing. Kantoorgroen Noord Holland biedt verschillende opties, Kantoorplanten Huren Kopen of Leasen. Hierbij staat het u vrij te kiezen uit alle beschikbare onderhoudsvormen.

Of zelf: U stelt uzelf of een van uw collega’s verantwoordelijk voor het geven van water, voeding en verdere verzorging.
Of een onderhoudsovereenkomst, al dan niet in- of exclusief onze 100% plant-tevredenheids garantie. In overleg bepalen we de optimale frequentie: 1 x per maand, kwartaal of half-jaar en de daaraan gekoppelde vergoeding. Klik hier voor een heldere omschrijving van onze onderhoudsovereenkomst.

Flexibel zijn

Toch zijn er voldoende situaties te bedenken waarin Kantoorplanten Huren of Leasen (huurkoop) de voorkeur kan genieten. Het kan zijn dat de te beplanten ruimten slechts tijdelijke kantoorruimte betreft of u wilt gedurende een beurs of bedrijfspresentatie de beschikking hebben over een representatieve groene aankleding. In kunstzijde of echt, voor een dag, week, een maand of een of meerdere jaren, wij hebben op iedere vraag een antwoord.

Verstandig financieren

Natuurlijk kan het ook zijn dat u als ondernemer uw financiële middelen gewoon vrij wilt houden voor andere doeleinden. Ook dan zijn wij uw ideale zakenpartner. Door financiering in eigen beheer kunnen wij u de scherpste tarieven aanbieden. Dit maakt ons tot een van de meest actieve aanbieders in tijdelijke kantoorbeplanting.

Kantoorplanten Huren Kopen of LeasenKoop Lease of Huren

Klik op de pijl met de vraagtekens voor een viertal prijsvergelijkingen in Koop Lease Huur van een eenvoudig tafelbakje tot een van de meest populaire vloerbakken uit de Lechuza-serie. Maak uw keus en bel ons voor de meest aantrekkelijke aanbieding maat.

Kantoorplanten Huren Kopen of Leasen