Onderhoud

Onderhoud, Planten, Bedrijfsplanten, Kantoorplanten

Heeft u weleens overwogen uw auto of printer zelf een servicebeurt te geven?  Waarschijnlijk niet, want u vindt het de gewoonste zaak van de wereld dit aan een vakkundig iemand over te laten.  Ook uw beplanting vraagt om de zorg van een vakman.  Indien u zo iemand niet in huis heeft, bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud aan ons uit te besteden. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele verzorging en een contante kwaliteit van uw “groene medewerkers”.

Concurerende aanbieding

Heeft u op dit moment een lopende onderhoudsovereenkomst voor uw kantoorbeplanting? Heeft u besloten om eens om te kijken naar een nieuwe moderne leverancier  met leveringsvoorwaarden van deze tijd? Dan zijn wij uw juiste partij. Kantoorgroen Noord Holland biedt u de vertrouwde service, het modernste assortiment en de laagste prijs voor elke klant. Bereken het voordeel en bel ons direct om uw huidige kosten te spiegelen. U ontvangt binnen 24 uur een vlijmscherpe aanbieding op maat!

Termijnen

In goed overleg spreken wij met u af of een van onze medewerkers elke maand, eenmaal per kwartaal of halfjaarlijks uw bedrijf bezoekt om de beplantingen water te geven, te voeden, te leiden, af te stoffen en te snoeien.

In het onderhoud is begrepen

Onderhoud, Kantoorplanten, Kantoorbeplanting

Periodiek water geven, controleren op insecten en schimmels en het bestrijden hiervan, wegnemen van verkleurd blad e.d., aanbinden, leiden, snoeien en stofvrij maken. Tweemaal per jaar worden de planten bemest met een speciale voeding en eenmaal per jaar worden de bakken geheel leeggepompt en opnieuw gevuld met vers water.
Het tegen kostprijs, of in plant-garantie, vervangen van dode en/of onrepresentatief geraakte beplantingen .

Voordelen van het onderhoud uitbesteden:

a. Uw plantenbakken krijgen een deskundige verzorging (ziekten worden sneller herkend, advies t.a.v. standplaats enz.)

b. Een constante verzorging (de planten hebben geen ‘last’ meer van vakanties, personeelswisselingen, topdrukte e.d.)

c. Het kost u geen tijd voor het aanschaffen en verzorgen van de planten

d. U hoeft er ook nooit meer aan te denken; wij komen automatisch

e. De plantenbakken staan er altijd optimaal, zeg maar ‘als nieuw’ bij

f. U bespaart 12,5% per bak per jaar in vergelijking met géén onderhoud (op basis van afschrijving in 3 jaar)

Samengevat: U heeft er geen omkijken meer naar, de plantenbakken zien er veel beter uit en het levert u nog een besparing op ook!