Kunstzijde

Kunstzijde Kantoorbeplanting HydrocultuurLicht, lucht en warmte zijn van levensbelang voor planten zowel binnen als buiten. Helaas is het zo dat wij voor onze planten op kantoor niet altijd een optimale standplaats kunnen vinden. Een vervelend aspect is dat de lichtintensiteit op kantoor snel afneemt. Op 2 meter van een raam is het eigenlijk al onvoldoende voor plantenleven. Soms is het ook dat tocht of te lage omgevingstemperatuur het planten onmogelijk maakt om op een bepaalde plaats te overleven.

Oplossing

Voor dergelijke omstandigheden biedt kunstzijde beplanting de oplossing, groot of klein, groen, kleur, bloemen of vruchten, alles is mogelijk.

Kunstzijde Kantoorbeplanting HydrocultuurLevensecht

Kon u vroeger al van afstand zien dat een plant “nep” was , de kwaliteit van vandaag is enorm levensecht. U moet nu echt voelen om zeker te zijn met kunstbeplanting te maken te hebben; zichtbaar is het nauwelijks. Bovendien is het assortiment net zo uitgebreid geworden als bij gewone beplanting en worden de planten onwrikbaar geplaatst in een prachtige plantenbak, desgewenst voorzien van handige zwenkwielen.

Huren voor beurzen

Het kan van praktisch nut zijn kunstzijden beplanting in te zetten tijdens speciale gelegenheden als beurzen, bedrijfspresentaties, personeelsfeesten of recepties. Beplanting van enig formaat aanschaffen is dan erg duur, huren niet.Vanaf heden kunnen wij u een nieuwe dienst aanbieden: kunstzijde beplantingen op huur, voor een dag, een week, een maand.

Gemak kunstzijde

Rond speciale gelegenheden valt er altijd al genoeg te regelen. Daarom brengen, plaatsen en halen wij uw huurbeplanting tegen een redelijke vergoeding waar en wanneer u maar wilt. Neem vandaag nog contact met ons op voor deze moderne en praktisch manier van mooi, makkelijk en goedkoop decoreren.