Decoratiewerk

Decoratiewerk Feesten Feestdagen

Sommige ruimten vragen, zeker bij speciale gelegenheden, om een bijzondere aankleding. Hierbij valt te denken aan een jubileum of bedrijfsfeest, maar ook in de alledaagse praktijk kan een professioneel decoratiewerk de uitstraling van uw bedrijf ondersteunen. Wij fleuren uw entree op met een prachtig boeket, kunstzijde of echt. Dit kan op bestelling of middels een voordelig abonnement.

 

kerstballenDecoratiewerk,  wij hebben ballen …

Héél veel ballen !! Pieken, slingers, guirlandes en verlichting, te veel om op te noemen. Ons enthousiaste decoratieteam brengt uw bedrijf rond de feestdagen in de juiste stemming. U kunt uw balie, ontvangstruimte of showroom voorzien van verschillend decoratiewerk zoals guirlandes, kerstkransen of kerststukken. De kerstdecoraties zijn te huur in diverse maten en met of zonder verlichting.

….  en kerstcadeau’s !

De afwerking rond de voet van uw kerstboom kan gedecoreerd worden met een voetkleed, een kunstsneeuwtapijt, een rieten kerstvoethuls of verpakte kerstcadeaus. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

Decoratiewerk Feesten Feestdagen