Over ons

Kantoorgroen Noord-Holland is uw “groenpartner”. We bieden onze klanten dan ook een totaaloplossing aan in het onderhoud van uw werkomgeving. Natuurlijk verzorgen wij met plezier uw kantoorplanten, waarbij we dan gebruik maken van  hydrocultuur. Deze methode van beplanting zorgt er voor dat uw planten er niet alleen goed uitzien, maar daarnaast ook nog eens gezond zijn.

onze_grondleggers_frank_en_dickMaar Kantoorgroen Noord-Holland doet meer. Zo kunnen we voor u ook het buitenwerk doen. Want een verzorgd kantoor begint al buiten! Desgewenst nemen we zelfs het grasmaaien van u over. Ons pakket aan buitenwerkzaamheden: Bewerking grond/bemesting; Grasmaaien; Heggen scheren/snoeien; Onkruidbestrijding/spuiten; Plantwerkzaamheden; Schoffelen; Trimmen; Zwerfvuil rapen/afvoeren.

Kantoorgroen Noord-Holland is ook uw partner tijdens de feestdagen. Zo bieden wij u een nieuw concept aan, de lease kerstboom, het huren van uw kerstboom. U kunt voor een gering bedrag bij ons een kunstkerstboom van hoge kwaliteit huren gedurende de kerstperiode. Wij zorgen voor de aan- en afvoer, en wanneer u dit wenst nemen we zelfs de versiering voor u onder handen. En dat alles tegen zeer concurrerende prijzen! Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Missie

Kantoorgroen Noord-Holland is al 30 jaar een totaalleverancier op het gebied van groenvoorziening. Wij streven ernaar om de Nederlandse kantoorpanden van gezonde en groene werkplekken te voorzien. Bij Kantoorgroen Noord-Holland staat de beste kwaliteit, maatwerk en de vertrouwde service centraal. Uw werkplek groen en gezond!  Klik hier en kijk in onze nieuwsrubriek hoe wij dit in de dagelijkse praktijk realiseren.

Hydrocultuur Kantoorbeplanting Tuinonderhoud
De kikker, al 30 jaar ons vertrouwde logo.

Visie

Wij van Kantoorgroen Noord Holland streven naar een groene en gezonde leef- en werkplek voor u en al uw collega’s. Milieu en Duurzaamheid staan hierbij voorop. Met ons totaalpakket aan kantoorplanten en onderhoud maken wij een aantrekkelijke en prettige werkplek voor u .

Nieuwe Huisstijl en Naam

Sinds 2013 staat het toenmalige ” Hydrokultuur Noord-Holland ”  bekend onder de nieuwe veelzeggende naam ” Kantoorgroen Noord-Holland “. Hiermee willen wij duidelijk aangeven dat wij niet alleen hydrocultuur leveren, maar een totaalleverancier zijn op het gebied van groenvoorziening. U kunt bij ons terecht voor alle kantoorbeplanting, onderhoud, tuinonderhoud en decoratiewerk. Deze nieuwe naam komt gepaard met een nieuwe huisstijl:  Een vernieuwde website, nieuw briefpapier en een nieuwe werktenue. Wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn!