De Kantoorplanten Top 10

In onderstaande lijst vindt u de kantoorplanten top 10 die bij een onderzoek van meer dan vijftig kantoorplanten op de effecten op het binnenmilieu als beste getest zijn. Ze zijn gerangschikt op bijvoorbeeld hun vermogen de lucht te zuiveren, het vermogen vocht in de atmosfeer te brengen, de resistentie tegen diverse soorten ziekten en ongedierte, en op de mate van veeleisendheid wat betreft de bewatering en verzorging van de kantoorplanten. De kantoorplanten met de beste beoordeling worden uiteraard als eerste behandeld. Bij een gelijke algemene beoordeling geeft het zuiverende vermogen van de kantoorplanten de definitieve doorslag.  Klik op de naam van de plant voor een nadere kennismaking met deze gezonde kantoorplanten.

Meer weten over alle mogelijkheden, kosten en opties? Neem dan contact met ons op!

Kantoorplanten Top 10

 1.   Crysalidocarpus

Kantoorplanten Top 10

Kantoorplanten zorgen voor een prettige en gezonde werkomgeving.

 2.   Rhapis Excelsa

 3.   Chamaedorea Elegans

 4.   Rubberplant

 5.   Vaantjesplant (Spathiphyllum)

 6.   Krulvaren 

 7.   Ficus Alii

 8.   Sierlijke dadelpalm

 9.   Klimop 

10.  Dracaena Janet Graig

 

Het positieve effect van kantoorplanten

[kkstarratings]Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat elke euro, geïnvesteerd in een van deze 10 soorten kantoorplanten, een investering is in de productiviteit en de gezondheid van u en uw mensen! Uit heel veel onderzoeken blijkt het positieve effect van kantoorplanten op onder andere de productiviteit, gezondheid en het klimaat van de kantooromgeving. Neem voor meer informatie over te mogelijkheden contact met ons op, u kunt bij ons onder andere terecht voor het kopen of leasen van kantoorplanten. Heeft u zelf geen groene vingers? Wij kunnen u ook het onderhoud uit handen nemen!

Lees hier meer over de positieve effecten van kantoorplanten. Bron: 50 Verrassende kamerplanten door B.C. Wolverton. Van Reemst Uitgeverij. Houten, 1996. Kantoorplanten Top 10.