Kantoorgroen realiseert duurzame moswand bij Geldmaat

Het hoofdkantoor van Geldmaat in Weesp wordt al langere tijd gerenoveerd. Onderdeel van deze renovatie is onder andere het aanpakken van de receptie en ontvangstruimte. Iets waar ook Kantoorgroen Noord-Holland graag een rol in speelt.

Duurzame en geluiddempende moswand

Om de receptie een levendigere uitstraling te geven heeft Geldmaat er voor gekozen om door ons een moswand te laten installeren. Dit ziet er niet alleen erg mooi uit, maar heeft tal van andere voordelen. Zo is de moswand naast decoratief ook nog eens geluiddempend, en zorgt het voor een zeer rustgevende uitstaling.

Volledig onderhoudsvrij

Het maken en installeren van een moswand is een klus die u zeker aan ons kunt overlaten. In samenwerking met onze partners hebben wij vier hoogwaardige houten panelen gerealiseerd die bedekt zijn met gepreserveerd mos. De mos-compositie bestaat uit 70% platmos en 30% bolmos, wat allebei 100% onderhoudsvrij is. Door deze samenstelling ontstaat er een leuke variatie qua kleur, formaat, en structuur.

Uw werkplek groen en gezond!

Heeft dit project u geïnspireerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij uw werkplek groen en gezond kunnen maken.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.