Kolken Goten en Daken

U KUNT VAN ONS HET DAK OP !

Om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Ook op dit niveau kan Kantoorgroen Noord-Holland namelijk veel voor u betekenen. Wij reinigen ook Kolken Goten en Daken.
 

Reinigen Kolken Goten en DakenSOMS MAKEN WIJ UW DAK LEEG … Veel kantoren zijn voorzien van een plat dak. Deze platte daken werken dag in, dag uit als een vergaarbak voor afgevallen blad, mos en zwerfvuil. Belangrijk is het om dit dakafval regelmatig door ons te laten verwijderen. Hiermee wordt veel narigheid voorkomen als lekkages of vochtdoorslag ten gevolge van verstopte goten, afvoerpijpen en putjes. Ook de veiligheid van glazenwassers ,dakdekkers en andere hoogwerkers wordt gewaarborgd door een schoon en begaanbaar dak.

Reinigen Kolken Goten en Daken

…. EN SOMS LEGGEN WIJ UW DAK VOL:  Kantoorgroen Noord-Holland is tot de dag van vandaag bekend met het aanleggen en onderhouden van daktuinen en dakterrassen. Daarnaast krijgt de afgelopen jaren krijgt het zogenaamde “groene dak” steeds meer voet aan de vloer. Als alternatief voor het conventionele platte- of grinddak zijn het de financiële en milieu-technische voordelen die deze dakbedekking zo interessant maken. Dankzij de intensieve aandacht van overheid en bedrijfsleven in de afgelopen jaren worden de voordelen van”deze natuurlijke bouwvorm steeds beter benut. Hierbij gelden de voordelen zowel voor ons milieu als voor de portemonnee van de opdrachtgever. Klik hier en zie in één oogopslag welke voordelen een “groen dak” voor u kan hebben. Graag kijken wij samen met u welke mogelijkheden we in uw (nieuw)bouw kunnen realiseren !
 
Digital StillCameraPlassen voor de deur

Een regelmatige bron van ongemak komt voort uit verstoppingen van putten en kolken. Zwerfvuil, zand en bladeren die met het regenwater meespoelen verstoppen de rioolaansluiting. Grote plassen en wateroverlast zijn het gevolg. Door dit materiaal te verwijderen brengen wij de afvoer weer op gang en zorgen wij voor het herstel van de waterafvoer op uw terrein.

Onderhoudsovereenkomst
Heeft u met ons een onderhoudsovereenkomst voor de buitenterreinen dan worden zulke werkzaamheden automatisch op gezette tijden verricht. Zo wordt de problematiek op voorhand al aangepakt want voorkomen is beter dan genezen.
 
Contact
Bel ons en ontvang binnen enkele dagen een prachtige aanbieding in een nieuw werk of een concurrerende aanbieding in ieder bestaand project. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.