Hydrocultuur

Sfeer dat zorgt voor een prettige werkomgeving en een gezonde en inspirerende werkvloer. Maar wat maakt nu de sfeer in uw bedrijf tot een succes? De natuur en kantoorplanten natuurlijk! Iedere bedrijfsruimte, van directiekantoor tot kantine, heeft behoefte aan kantoorplanten, bloemen, kleuren en geuren. Maar kantoorplanten vragen de juiste zorg, de zorg van een vakman. Kies voor hydrocultuur als het belangrijk is dat uw kantoorplanten er optimaal uitzien bij weinig continuïteit in verzorging. Aanschaf en onderhoud kosten u tijd, tijd die u als ondernemer liever steekt in uw productiviteit. Kantoorgroen Noord-Holland is het bedrijf dat u alle zorg voor aanschaf, onderhoud en vervanging van kantoorplanten uit handen kan nemen.

 

Hydrocultuur-Kantoorplanten-InterieurbeplantingWat is Hydrocultuur?

Het hydrocultuursysteem heeft de laatste jaren al zoveel belangstelling gekregen, dat het nog maar weinig uitleg behoeft. Kort gezegd komt het hierop neer; De planten komen niet in een bak met aarde te staan, maar in water ondersteund door gebakken kleikorrels. Met dit systeem kunt u volstaan met eenmaal per maand onderhoud en water geven. Deze kantoorplanten worden speciaal voor deze toepassing gekweekt door onze kwekerijen in Aalsmeer en  in de Kwakel.

 

Waarom kiest u voor hydrocultuur?

Als het belangrijk is dat uw interieur, en dus ook uw kantoorplanten er optimaal uitziet, maar er weinig continuïteit is in verzorging en onderhoud, dan is hydrocultuur precies iets voor u. Immers, met dit systeem is onderhoud en water geven nog maar eens per maand nodig! De plantenbakken hoeven voortaan geen verwaarloosde indruk meer te geven, maar zullen een blijvend sieraad zijn voor uw kantoor en een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezond en prettig werkklimaat.

Hydrocultuur-Kantoorplanten-Interieurbeplanting

Hoe ziet hydrocultuur eruit?

In ieder geval zeer representatief ! De plantenbakken worden gemaakt van duurzame kunststof, metaal of keramiek. Ze zijn daardoor vormvast, stoot-, kras- en breukvrij. Bovendien zijn ze leverbaar in vele vormen, maten en kleuren. Ook het assortiment planten is zeer uitgebreid. Zo is het mogelijk de kantoorplanten aan te passen aan uw wensen, rekening houdend met de klimatologische omstandigheden.

Waar is hydrocultuur toe te passen?

Door een verantwoorde plantenkeus en eventueel het gebruik van speciale plantenlampen kunnen de bakken overal geplaatst worden. Zelfs een sombere receptiehal op deze manier een verzorgde en representatieve ruimte worden. Door het gebruik van zwenkwielen is het (ver)plaatsen van kantoorplanten geen enkel probleem. Ook lastig bereikbare plaatsen kunnen zo stijlvol aangekleed worden.