Kantoorplanten Schiphol

Bent u op zoek naar kantoorplanten in Schiphol? Kantoorgroen Noord-Holland helpt u graag met het inrichten en onderhouden van de kantoorplanten in uw bedrijfspand in Schiphol. Hiernaast kunnen wij u nog veel meer diensten leveren zoals uw tuinonderhoud, gladheidsbestrijding, buitenwerkzaamheden en onkruidbestrijding. Lees hieronder meer over de levering en het onderhoud van kantoorplanten in Schiphol. U kunt ons natuurlijk ook direct telefonisch bereiken via 06 532 784 12!

Waarom kantoorplanten in Schiphol?

kantoorplanten-Schiphol

De afgelopen jaren is een aanhoudende stroom artikelen gepubliceerd over het Sick Building Syndroom en het positieve effect van kantoorplanten op en rond de werkplek. Door het plaatsen van kantoorplanten zullen u en uw werknemers gezonder en effectiever werken. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat elke euro, geïnvesteerd in kantoorplanten, een investering is in de productiviteit van uw mensen! Hiernaast zorgen kantoorplanten ook nog een voor een mooie, professionele en verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand in Schiphol.

Kantoorplanten kopen of huren in Schiphol

Veelal wordt er bij de aanschaf van kantoorplanten besloten tot koop. In veel gevallen de meest voordelige oplossing. Kantoorgroen Noord Holland biedt verschillende opties; kantoorplanten huren, kopen of leasen. Hierbij staat het u vrij te kiezen uit alle beschikbare onderhoudsvormen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kantoorplanten in uw bedrijfspand te Schiphol? Neem dan contact met ons op!

Buitenonderhoud en tuinonderhoud in Schiphol

Naast de levering en het onderhoud van kantoorplanten in Schiphol kunnen wij u ook alles bieden op het gebied van tuinonderhoud, gladheidsbestrijding, buitenwerkzaamheden en onkruidbestrijding. Veel van onze werkzaamheden zijn routines, welke passen in onze dagelijkse agenda en procedures. Bij al dit soort problemen hoeft u voor de oplossing maar aan één bedrijf te denken: Kantoorgroen Noord-Holland! Wilt u meer weten over het gehele dienstaanbod van ons? Neem dan hier per mail contact met ons op of bel ons via 06 532 784 12!