Heel Nederland kleurt groen door Kantoorgroen Noord-Holland

Naar alle verwachting wordt het dit jaar geen witte kerst, maar de kleur groen komt men sinds vorige week overal tegen. Met meerdere teams is Kantoorgroen Noord-Holland dit jaar uitgerukt om kantoorpanden van opgetuigde kerstbomen, vrolijke kerstviering en kleurige lampjes te voorzien. Alles bij elkaar plaatsen Kantoorgroen Noord-Holland bijna tweehonderd kerstbomen met duizenden kerstballen en tienduizenden lichtjes. En zoals elk jaar leverde dit jaar weer veel kerstvreugde en lachende gezichten op.

 

Tientallen adressen

Afgelopen week is Kantoorgroen Noord-Holland naar tientallen adressen afgereisd voor het afleveren van kerstbomen en het aanbrengen van kerstversiering. Dit was niet alleen een hoop werk, maar ook erg leuk. Zo levert het werk altijd veel lachende gezichten op. Een van deze lachende gezichten was Kevin Muller, van InWork. InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en techniek. In de afgelopen 11 jaar heeft InWork zich gespecialiseerd in diensten als detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en is InWork uitgegroeid tot een professionele organisatie met 1000+ IT en technische professionals in dienst.

 

Heel Nederland kleurt groen

Ook Kevin Muller van InWork is tevreden met onze aangeklede kerstboom.

 

Kerstboom huren?

Kiest u ook graag voor gemak en wilt u volgend jaar ook een (versierde) kerstboom huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.