Kantoorgroen Noord-Holland vergroent RTV NH

Kantoorgroen Noord-Holland vergroent RTV NH

Na vele andere bedrijven heeft Kantoorgroen Noord-Holland ook het kantoor van RTV Noord-Holland kunnen ‘’vergroenen’’. Een mooi klus bij hét toonaangevende mediabedrijf van de provincie. Mede door het grondig aanpakken van enkele verouderde plantenbakken is het kantoor van NH Nieuws nu weer groen en gezond!

Boost voor de werksfeer

Uit een groot aantal onderzoeken blijkt dat het hebben van kantoorplanten een groot effect kan hebben ook de werksfeer. Zo voelen werknemers zich gezonder en prettiger in een kantoor met planten. Dit gevoel heeft een sterke invloed op de productiviteit, iets wat weer goed is voor het resultaat van het bedrijf. Om deze reden kozen onder andere RTV NH, Boehringer Ingelheim, RAVO, Schiphol, FUNDA, Medisch Centrum Alkmaar en Stork reeds voor de groene oplossing van Kantoorgroen Noord-Holland.

Meer weten over de voordelen van kantoorplanten? Bekijk dan eens de opname van NAP Nieuws die onze kantoorplantenexpert Frank gedurende één werkdag volgden.

Over RTV NH

RTV NH is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Via RTV NH blijft u 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws via social media, online, apps, radio en tv. Meer weten of direct de laatste publicaties bekijken? Ga dan naar NHnieuws.nl.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.