Wensenbomen Kantoorgroen opnieuw een groot succes

Tijdens de Feestdagen heeft Kantoorgroen Noord-Holland de Noordwest Ziekenhuisgroep,  voorheen Medisch Centrum Alkmaar, opnieuw voorzien van speciale wensbomen. En met succes! Dit jaar werden er opnieuw honderden wensen opgehangen in de speciaal geprepareerde kerstbomen. Een leuke manier om stil te staan bij geliefde die de Kerst wellicht niet thuis konden spenderen. Het aantal wensen dat werd opgehangen groeide dit jaar zelfs zo snel dat er binnen korte tijd een tweede en derde wensboom bij geplaatst moest worden.

 

Wensenbomen Kantoorgroen opnieuw een groot succes

 

Wat wens jij deze Kerst?

In de Kerstperiode konden alle bezoekers van het ziekenhuis een eigen wens ophangen in de kerstbomen die Kantoorgroen heeft geplaatst. Deze wens kon worden geschreven op een ster die daarna in de boom gehangen kon worden. Na de feestdagen zijn alle sterren door de afdeling Geestelijke Verzorging verzamelt en opgedragen in een speciale bijeenkomst. Wij van Kantoorgroen hopen dat alle wensen spoedig zullen uitkomen!

 

Ook een Wensboom tijdens de Kerst?

Wilt u deze Kerst ook een wensboom huren? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u graag met al uw kerstversiering.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.