Kantoorgroen realiseert Cactustuin bij Geldmaat

Wie aan hydrocultuur denkt zal daarbij niet snel de link leggen met cactussen , vetplanten of succulenten. Toch is  een cactus een dankbare plant bij uitstek om te gebruiken in projecten in de kantooromgeving. Zo heeft Kantoorgroen onlangs een opvallende opdracht gerealiseerd bij Geldmaat in Weesp. Hier werd een gemetselde plantenbak met een diameter van 4 meter, gelegen in een zéér lichte, zonnige en bloedhete patio omgebouwd van een troosteloze kunstbeplanting naar een schitterende decoratieve cactustuin.

Over Geldmaat

Geldmaat is de organisatie die, in opdracht van een aantal grote banken, de komende jaren, stap voor stap, de exploitatie van alle geldautomaten in Nederland voor zijn rekening gaat nemen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het beplantingsplan van deze patio, of van één van onze andere projecten dan kunt u dit kenbaar maken via info@kantoorgroen.com of onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR)

  Ik ga ermee akkoord dat Kantoorgroen.com (Kantoorgroen Noord-Holland) de door mij verzonden informatie gebruikt voor het beantwoorden van mijn bericht.

  Voeg toe aan je favorieten: Permalink.