De Hooge Waerder kiest opnieuw voor Kantoorgroen

Accountancy en belastingadviesbureau De Hooge Waerder heeft opnieuw haar vertrouwen in Kantoorgroen uitgesproken. Na een periode van 7 jaar was de huidige beplanting toe aan een make-over. Om de kantoren opnieuw extra energie in te blazen heeft Kantoorgroen nieuwe beplanting en bijpassende bakken geleverd. En dit zorgt niet alleen voor extra sfeer, maar ook nog eens voor een hogere productiviteit. Hierdoor is de investering in kantoorplanten een win win voor zowel het personeel als voor het management.

De Hooge Waerder kiest opnieuw voor Kantoorgroen

Over De Hooge Waerder

Bij De Hooge Waerder kunt u terecht voor advies omtrent een breed scala aan onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan belastingadvies, juridisch advies, corporate finance, HRM-vraagstukken en accountancy. Op dit moment heeft De Hooge Waerder vestigingen in onder andere Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Heerhugowaard en Amsterdam. Hierdoor is er in heel Noord-Holland altijd wel een vestiging in de buurt. En met meer dan 140 gemotiveerde werknemers staat er altijd wel iemand voor u klaar. Klik hier voor meer informatie over De Hooge Waerder.

Ook uw werkplek groen en gezond?

Een gezondere werkplek en een betere productiviteit van uw personeel. Wie wil dat niet? Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en voordelen van planten bij u op kantoor. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.