Kantoorgroen helpt Noordwest Ziekenhuisgroep met Corona-looppaden

Al meerdere jaren verzorgt Kantoorgroen Noord-Holland naar tevredenheid de binnenbeplanting bij Noordwest Ziekenhuisgroep. Hierbij gaat het onder andere om de vestigingen Alkmaar, Den Helder, Schagen en Heerhugowaard. Maar ook in ‘’Corona-tijd’’ staat Kantoorgroen klaar met innovatieve oplossingen.

Om inkomende en uitgaande bezoekers gescheiden te houden heeft Kantoorgroen speciale looppaden gerealiseerd. Dit is mogelijk gemaakt door het creëren van een ‘’muur’’ van plantenbakken. Deze speciaal op maat gemaakte planten bakken zijn onder andere voorzien van zwenkwielen waardoor deze eenvoudig te verplaatsten zijn. Naast het scheiden van personen zorgen de plantenbakken ook nog eens voor een prachtige groene zee aan planten.

Creatieve oplossingen vereist in bijzondere tijd

Bent u ook op zoek naar een creatieve oplossing om al uw bezoekers in goede banen te leiden? Neem dan contact op met Kantoorgroen Noord-Holland. Naast het Noordwest Ziekenhuisgroep helpen wij ook u graag aan een passende oplossing.

Over Noordwest Ziekenhuisgroep

Met 824 bedden, ruim 4400 medewerkers en zo’n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.