Kantoorgroen Noord-Holland in roestvast staal !

25% kortingkantoorgroen-25-jaar

Met verschillende speciale activiteiten is in de afgelopen periode stilgestaan bij het 25-jarig bestaan van Kantoorgroen Noord-Holland. Een van de “kadootjes” voor onze nieuwe klanten, de 25% korting op het onderhoudstarief, wordt nog steeds dagelijks uitgedeeld.

Huisleverancier

Dit jubileum bracht overigens nog een bijzonder feit aan het licht. Vanaf dag één van ons bestaan namelijk is Nieuwkoop Europe BV onze huisleverancier voor hydrocultuur, planten en plantenbakken, advies, goede raad en hulp bij levering, transport en plaatsing. Een betere handelspartner hebben wij ons nooit kunnen wensen !

Roestvast staal

Het NGC verkoopteam

Het NGC verkoopteam

De zeldzaam sterke band tussen beide bedrijven werd onlangs op een geweldig originele wijze bevestigd. In een gezellig samenzijn mochten wij uit handen van Arno Ellens, als vertegenwoordiger van het verkoopteam van Nieuwkoop Green Center, een werkelijk uniek geschenk in ontvangst nemen. Na een korte terugblik op 25 jaar samenwerking werd een zware herdenkingsplaat in roestvast staal overhandigd waarin onze firmanaam en de betrokken jaartallen vereeuwigd staan.

Vertrouwen in de toekomst

Vertrouwen in de toekomst

Vertrouwen

 

Vol trots is dit aandenken onmiddellijk aan de muur van ons pand geschroefd. Hiermee willen wij blijk geven van ons vertrouwen in de toekomst en in de voortzetting van de vruchtbare samenwerking op het terrein van hydrocultuur en iedere vorm van kantoorbeplanting; waarvan akte !

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.