Kantoorbeplanting Funda staat als een huis!

Funda.nl

fundaIedereen die zich ooit bezig gehouden heeft met de aan- of verkoop van een huis kent de naam van Funda als de organisatie die het Nederlandse aanbod van onroerend goed op internet presenteert via de website Funda.nl. Na de doorgroei van het bedrijf besloot Funda te verhuizen naar een nieuw en groter hoofdkantoor. Uiteraard konden kantoorplanten hier niet ontbreken, en dat had de volgende reden;

Werkklimaat erg belangrijk voor productieve werknemers

Na het betrekken van het nieuwe hoofdkantoor van Funda in Amsterdam volgde al snel klachten van werknemers over hoofdpijn, branderige ogen, een droge keel en concentratieverlies. Duidelijke signalen van een ongezond werkklimaat waar kantoorbeplanting op basis van hydrocultuur uitkomst moest bieden, en dat deed het!

Zorgvuldige keuze kantoorplanten

Na een zorgvuldige inventarisatie van wensen, behoeften en mogelijkheden zijn wij overgegaan tot de plaatsing van een uitgekiend assortiment planten welke stuk voor stuk hun bijdrage zouden gaan leveren aan het reinigen van de lucht en/of het reguleren van de luchtvochtigheid op kantoor. Al na enkele dagen was een duidelijke verbetering van de atmosfeer merkbaar en het aantal vermoeidheidsklachten tot nul gereduceerd. Wij zijn er trots op dat we ons motto: “Uw Werkplek Groen en Gezond !” op zo’n effectieve manier hebben mogen realiseren.

Hoofdkantoor voor

funda-voor-kantoorplanten funda-voor-kantoorplanten

Hoofdkantoor na plaatsing kantoorplanten

funda-na-kantoorplanten funda-na-kantoorplanten   funda-na-kantoorplanten funda-na-kantoorplanten

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.